Produkter för baldi varma källor (12)

Mandelspån 250g

Mandelspån 250g

Mandelflarn, precis som hela mandlar, är rika på näringsämnen. De innehåller vitaminer, mineraler, protein och fiber, vilket ger dem hälsofrämjande egenskaper. De har ett högt innehåll av hälsosamma omättade fetter. Omättade fetter är en nödvändig del av en hälsosam kost. Det anses att regelbundet intag av dem kan sänka den totala kolesterolnivån. Mandlar är rika på vitamin E, en känd antioxidant, ett ämne som stoppar oxidationsprocesser, vilket i sin tur öppnar blodkärlen och motverkar hjärtsjukdomar samt bromsar cellernas åldrande. Det anses att mandlar bidrar till att upprätthålla friska ben genom att de innehåller: kalcium, magnesium, mangan, koppar, vitamin K, protein och zink. Dessutom innehåller mandlar: B-vitaminer, fiber och fosfor.&nbsp;<strong>Innehåll:</strong> mandlar&nbsp;<strong>Näringsvärde per 100g</strong> Energi 2489kJ/602kcal - 30% RDI* Fett 50,6g - 72% varav mättade fettsyror 3,9g - 20% Kolhydrater 9,5g - 4% varav sockerarter 5g - 6% Bi
Hirs - Hirsförpackning

Hirs - Hirsförpackning

Hirsgryn anses vara en av de hälsosammaste livsmedlen i världen. Det har odlats i hundratals år och utvinns från skalade hirsfrön. Det kännetecknas av det högsta innehållet av B-vitaminer (B1, B2, B6) samt järn och koppar. Hirsgryn har också medicinska egenskaper, är lättsmält och orsakar ingen allergi eftersom det är glutenfritt, vilket gör att det kan konsumeras av personer med celiaki. Det har antivirala egenskaper och minskar inflammation i slemhinnorna. Det innehåller kiseldioxid, som har en positiv effekt på tillståndet hos vår hud, hår och naglar.
Psyllium Mormor 1000g

Psyllium Mormor 1000g

Psyllium, även känt som Medelhavspsyllium, är en utmärkt källa till kostfiber och har också ett högt proteininnehåll. Det används för att förbättra matsmältningssystemets funktion. Dessutom ökar fibrer känslan av mättnad. Efter kontakt med vatten täcks fröna av slem och bildar en gel, vilket hjälper vid tarmbesvär. Det förbättrar tarmens bakterieflora, fungerar skyddande och har en antiinflammatorisk effekt. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Referensfoder & nbsp; <strong> Användning </strong> Produkten är redo att ätas efter förberedelse: 2-3 teskedar psylliumkaka bör hällas över ett glas juice eller vatten, stå i cirka 20 minuter och sedan drickas. När du konsumerar produkten bör du också dricka stora mängder vatten, minst 1,5 l. Du kan ta det två gånger om dagen, helst på morgonen och eftermiddagen.
Malet Grönt Kaffe 250g Vivio

Malet Grönt Kaffe 250g Vivio

Grönt kaffe är obearbetade bönor, från vilka även traditionellt rostat kaffe framställs. Det har en delikat ljusgrön färg. Detta beror på att det efter skörd inte utsätts för rökprocessen. I sin sammansättning, förutom den stimulerande koffeinet, hittar vi också klorogensyra, som tillskrivs egenskaper för att påskynda fettförbränning. Grönt kaffe är också en rik källa till värdefulla polyfenoler, salicylsyra samt många vitaminer och mineraler. Dess sammansättning inkluderar folsyra, vitamin B1, B2, B12, samt kalcium, kalium, natrium, magnesium, järn, fosfor och zink. <strong> Energivärde 1588kJ/381kcal - 19% RDI* fett 13G - 19% varav mättade fettsyror 0.8g - 4% kolhydrater 40g - 15% varav sockerarter 0g - 0% protein 11g - 22% fiber 30g - 0g - 0% *RDI - Referensvärde för livsmedel &nbsp; <strong> använd </strong> grönt kaffe, kom ihåg om rätt vatten Temperatur (den optimala temperaturen är ungefär...
Litet Himalayasalt 1000g vivio

Litet Himalayasalt 1000g vivio

Himalayasalt är det renaste och hälsosammaste saltet på jorden. Det kommer endast från en plats: den östra Himalaya-banden i Pakistan. Det har en färg som sträcker sig från vitt till ljusrosa och mörkröd. Det skapades för miljontals år sedan som ett resultat av havens uttorkning, och dess avlagringar finns på ett djup av 400-600 meter under jordens yta. Himalayasalt är renare och hälsosammare än det traditionella bordsaltet som används varje dag. Det innehåller en uppsättning av makro- och mikroelement. Himajalska Vivio finns i två versioner: fin och grov. Himalayasalt används oftare än den grova i matlagning för att krydda rätter. Det grova saltet har samma användning, men fungerar också i badet. I detta fall, tillsätt cirka 10 g salt per 1 liter vatten i badet. Efter ett saltsbad rekommenderas en halvtimmes vila. Tester visar att vi konsumerar för mycket salt.
Malet Grönt Kaffe 500G Vivio

Malet Grönt Kaffe 500G Vivio

Grönt kaffe är obehagliga kakaobönor, från vilka även traditionellt rostat kaffe framställs. Det har en ljusgrön färg. Detta beror på att det efter insamlingen inte utsätts för rostningsprocessen. I sin sammansättning hittar vi förutom stimulerande koffein även klorogensyra, vilket beror på dess egenskaper att påskynda fettförbränning. Grönt kaffe är också en rik källa till värdefulla polyfenoler, salicylsyra samt många vitaminer och mineraler. Dess sammansättning inkluderar folsyra, vitamin B1, B2, B12 samt kalcium, kalium, natrium, magnesium, järn, fosfor och zink. <strong> Energivärde 1588KJ/381 kcal - 19% RDI* Fett 13G - 19% varav mättade fettsyror 0,8 g - 0 4% Kolhydrater 40G - 15% varav socker 0g - 0% Protein 11g - 22% Fiber 30g - 0g - 0% *RDI - Referensintag &nbsp; <strong> Användning </strong> Grönt kaffe, tänk på rätt vatten till rätt vatten.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirs är gjort av hirs. Det hjälper till att motverka kroppens surhet, stärker immunförsvaret och är näringsrikt och lättsmält. Naturligtvis är det glutenfritt. Dess stora fördel är det höga innehållet av B-vitaminer, hematopoetiskt järn och koppar. Det är en utmärkt källa till kostfiber samt kalium, magnesium, kalcium och natrium. Det ger kroppen lättsmält protein och komplexa kolhydrater, som är grunden för en hälsosam kost. Hirs har en antiviral och stärkande effekt, hjälper till att återställa kroppens syra-basbalans. B-gruppen och järnvitaminerna har hematopoetiska egenskaper. Hirs hjälper till att minska inflammation i kroppen, arbetar med uppvärmning, förbättrar ämnesomsättningen, ökar koncentrationen och minnet. Det höga innehållet av kalcium- och kiselföreningar stärker tänder och ben. - 4% inkluderar mättade fettsyror 0.4g - 2% kolhydrater 72.1g - 28% inklusive socker 0.8g - 1% protein 10.
Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO - Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO

Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO - Himalayas Granulerat Salt 1000g VIVIO

Himalayasalt är det renaste och hälsosammaste saltet på jorden. Det kommer endast från en plats – östra Himalaya i Pakistan. Färgen varierar från vit till ljusrosa och mörkröd. Det bildades för miljontals år sedan som en följd av att haven torkade ut, och dess fyndigheter finns på ett djup av 400-600 meter under jordens yta. Himalayasalt är renare och hälsosammare än traditionellt bordssalt som vi använder i vår vardag. Det innehåller en uppsättning makro- och mikroelement. Himalayasalt från Vivio finns i två varianter: fint och granulerat. Fint himalayasalt används oftare än granulerat i köket för att krydda maträtter. Granulerat salt har samma användning, men fungerar också bra i bad. I så fall bör man tillsätta cirka 10 g salt per 1 liter vatten. Efter ett saltbad rekommenderas en halvtimmes vila. Forskning visar att vi konsumerar för mycket salt. Det finns i de flesta produkter som vi använder under dagen: i konserver, charkuterier, korv.
Mandel Flakes 250g

Mandel Flakes 250g

Mandelspån, liksom mandlarna själva, är rika på näringsämnen. De innehåller vitaminer, mineraler, proteiner och fibrer, vilket ger hälsofrämjande effekter. De har en hög halt av hälsosamma omättade fetter. Omättade fetter är en oumbärlig komponent i en hälsosam kost. Det antas att regelbundet intag kan minska den totala kolesterolnivån. Mandlar är rika på vitamin E, en välkänd antioxidant, ett ämne som stoppar oxidationsprocesser, vilket därmed skyddar blodkärlen och förhindrar hjärtsjukdomar samt bromsar cellåldrandet. Det antas att mandlar bidrar till att upprätthålla friska ben genom kalcium, magnesium, mangan, koppar, vitamin K, proteiner och zink. Dessutom innehåller mandlar: B-vitaminer, fibrer och fosfor. & Nbsp; <strong> Sammansättning: </strong> mandlar & nbsp; <strong> näringsvärde per 100g </strong> energivärde
Split Peas Halv 5kg Horeca

Split Peas Halv 5kg Horeca

Vårt företag har nöjet att erbjuda produkten Krossad Ärta från vårt sortiment av produkter avsedda för grossister och distributionsnät som betjänar Horeca-sektorn. Våra produkter rengörs och förpackas i vår anläggning, och vi lägger stor vikt vid produktkvalitet. Ärta är en baljväxt. Ärta är en bra källa till protein, ger också kolhydrater samt fiber som förbättrar matsmältningen. Dessutom har ärtor en alkaliserande effekt. Det är en grundläggande ingrediens i militär ärtsoppa men passar också perfekt i olika typer av pålägg, soppor eller sallader.
Sultanrussin 1000g vivio

Sultanrussin 1000g vivio

Russin har varit kända och använda i världens kök i århundraden. Torkade druvor är inte bara smakliga, utan också hälsosamma. Sultanrussin skiljer sig från andra arter av russin genom sin exceptionellt söta smak, som saknas i den andra dotly-gruppen, som är karakteristisk för andra varianter av denna grupp, sur. Med hjälp av solljus, i mogna druvor, fälls deras naturliga socker, fruktos, vilket gör att russin gläder oss med sötma och unik smak. De innehåller stora mängder kalium och fosfor, som har en positiv effekt på det kardiovaskulära systemet. De är en rik källa till värdefulla vitaminer: A, C, E, B-vitaminer samt mikro- och makroelement: kalium, zink, kalcium, järn och magnesium. Russin innehåller värdefiber, som är nödvändiga för en korrekt funktion av matsmältningssystemet. De innehåller järn, koppar och vitaminer som är nödvändiga för produktionen av röda blodkroppar och syretransport i kroppen.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Spice är en universell krydda för många rätter. Den är baserad på torkade grönsaker, örter och gurkmeja. Den framhäver smaken av rätterna och ger en behaglig växtarom. Jarzynka innehåller inga onödiga kemiska tillsatser, jäst- eller smakförstärkare. & Nbsp; <strong> Innehåll: </strong> salt, socker, panadip, morötter, majs, lök, päron & nbsp; <strong> användning </strong> grönsaken tillsätts i soppor, såser, grytor, sallader och andra rätter, vilket ger dem en behaglig växtarom och framhäver smaken av de tillagade rätterna.